Corona - Covid 19


Kære medlemmer og forældre til medlemmer i FDF Klovborg


I forlængelse af nedenstående:


Fra torsdag d. 29. oktober er det påkrævet, at personer fra 12 år og opefter skal bære mundbind eller visir ved besøg i idræts- og foreningsfaciliteter. Det gælder dermed også i FDFs lokaler – for unge (12 år og opefter), ledere, forældre og gæster.


Kravet gælder ikke ved udendørs aktivitet. Og da der stort set kun er tale om udendørs klassemøder i Klovborg resten af året, er det ikke umiddelbart aktuelt.

Vi anbefaler dog, at alle over 12 år har et mundbind med i lommen/tasken i tilfælde af, at man skal indenfor.

HUSK - Vi passer på hinanden!


---------------------------------------------------------------


Fredag d. 23. oktober. ændrede myndighederne retningslinjerne for foreningslivet. Vigtigheden af at holde foreningslivet åbent blev endnu en gang understreget af myndighederne, alt imens vi blev præsenteret for et nyt sæt retningslinjer, som gælder fra den. 26. oktober til og med den 2. januar 2021.


Vi glæder os over, at vi fortsat - ind til videre - kan mødes hver uge til fællesskab, leg og gode oplevelser. Dog gælder der et nyt sæt retningslinjer, som vi holder os inden for. Dette handler primært om, hvor mange vi må være sammen.


Foreningslivet er undtaget det generelle forsamlingsforbud, som fra d. 26. oktober - 23. november er på 10 personer. I foreninger må vi således mødes op til 50 personer til aktiviteter for børn og unge. Vi vil altså maximalt være 50 personer (inkl. alle, også ledere) i og omkring kredslokalerne på samme tid.


Med de nye retningslinjer kan vi desværre ikke afholde arrangementer med overnatning frem til og med den 2. januar 2021.


Vi vil fortsat have fokus på god hygiejne, rigeligt med afstand og fortrinsvis udendørs aktiviteter, så vi alle kan deltage i FDF på sikker vis og få en masse gode oplevelser!


Læs mere her.